MENY

DERMAPEN ANSIKTE
1 995:-

DERMAPEN ANSIKTE X PORTÖMNING
2 395:-

DERMAPEN ANSIKTE X KEMISK PEELING
2 695:-

DERMAPEN ANSIKTE, HALS & DEKOLLETAGE
2 595:-

DERMAPEN ANSIKTE, HALS & DEKOLLETAGE X KEMSIK PEELING
3 395:-

Information

Dermapen 4 är marknadadens leadande microneedling penna . Det är idag en av dom allra mest populära behandlingen i Sverige och är även vår favorit behandling här hos oss. Det är en behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och hudtillstånd och är utmärkt att göra i kombination med andra behandlingar. Det är den mest effektiva behandlingen på marknaden för exempelvis acne, acneärr, rynkor, fina linjer, förstorade porer/ojämn struktur och pigment.
En Dermapenbehandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar (fler vid mer omfattande hudtillstånd) med 2-8 veckors intervall. Vid bokning av kur bokas nästkommande behandling in på plats och din behandlare kommer att ge dig en rekommenderad tid mellan behandlingstillfällena.

 

Hur fungerar det?

Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.  Huden reagerar naturligt på dom små microkanaler som skapas i huden och kroppen sätter igång en läkningsprocess. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en omvandling av äldre kollagentrådar till nybildade kollagentrådar vilket kommer bidra till en förbättring av hudens struktur, kondition och en jämnare hudton. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid.

Dermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar huden. Dermapen var först i världen med utvecklingen av den elektroniska och vertikala microneedling-teknologin. Under behandlingen kontrollerar vi enkelt behandlingsdjupet och -hastigheten. Processen blir därmed ytterst effektiv, snabbare och mindre smärtsam än andra manuella microneedling-metoder. 100% sterila instrument används och enbart engångsmaterial under behandlingen.

 

Att tänka på efter din behandling

Behandlingen skapar en inflammatorisk process och därför kan man efter behandlingen se en rodnad, vissa kan känna en lätt svullnad och detta är helt naturligt. Rodnaden brukar lägga sig efter snabbt och det handlar inte om hur röd du är efter behandling hur resultatet kommer att bli. Huvudsaken att vi som behandlar ser en reaktion under tiden vi behandlar dig. De eventuella reaktioner som du kan uppleva ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, rodnad och svullnad. Självklart är detta helt individuellt. Eftersom cirkulationen i huden aktiveras kan det leda till en utrensning av slaggprodukter och vissa kan därför uppleva att dom får små utslag, det är också helt normalt. Det är av oerhörd vikt att du tänker på hygien och använder korrekt hudvård efter behandlingen. Detta är något vi informerar dig om

 

Just efter en behandling

  • Undviker att ta på det behandlade området de första timmarna och var noga med rena händer när du rör dig vid det behandlade området.
  • Undviker att duscha/bada/rengöra det behandlade området på 12timmar.
  • Använde inte smink eller brun-utan-sol de första 24 timmarna
  • Byte till rent örngott och nya handdukar efter behandlingen
  • Undviker UV exponering dom första 24timmarna - och använd alltid solskydd för du vistas i solen.
  • Hård fysisk träning de närmsta 48 timmarna, lättare motionspass är ok efter 24timmar.
  • Undviker vaxning, rakning eller färgning på det behandlade området de närmsta 48-72 timmarna