ANSIKTSBEHANDLING

Signaturbehandlingen inleds med en rengöring och en analys av din hud där vi samråder med dig och lyfter vad din hud behöver just nu för optimalt resultat. Vi har fria tyglar och anpassar behandlingen helt efter dig och din hud och flera av våra tillägg ingår redan. Har du ett önskemål, berätta detta för oss.

DU ♡ SIGNATUR BY AI SKIN
SE FLERA ANSIKTSBEHANDLINGAR

FRANS OCH BRYN

Formade ögonbryn kan öppna upp och framhäva dina ögon. I strävan efter dom perfekta ögonbrynen är det viktigaste inte att följa trenderna, utan att välja en form som passar dig. Vi har ett tränat öga för att se vad som passar dig och hjälper dig med rådgivningen för symmetri och balans i ansiktet.

♡ TIPS: YUMI LASHLIFT
SE FLERA FRANS OCH BRYN BEHANDLINGAR

DERMAPEN 4 - MICRONEEDLING

Dermapen är en avancerad microneedling behandling som effektivt stimulerar huden med hjälp av näringsrika behandlingspreparat med aktiva ämnen som slussas ner i huden. Det är en effektiv behandling av ärr, acne, linjer/rynkor och stora porer. Resultatet blir en föryngring av huden då microneedlinge bidrar till nybildning av kollagen vilket ger en ökad fasthet samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

♡ ANETTE FICK UTMÄRKELSEN MÅNADENS MÄSTARE AUG. 2023
AV DERMAPEN SVERIGE
MER INFO OM DERMAPEN & KOMBINATIONER

KEMISK PEELING - EXFOLIERING

Vi har ett stort utbud så är detta något vi skräddarsyr på plasts efter dina behov och önskemål. Kemisk peeling kan också göras i kombination med andra behandlingar för att uppnå ett bättre resultat. En kemisk peeling är en quick fix behandling som i längden kan gynna dig och din hemvårdsrutin då du får en bättre effekt av din hemvård efter behandlingen.

BRA KUR BEHANDLING FÖR ATT UPPNÅ STÖRRE RESLUTAT!
MER INFO OM KEMSIKA PEELINGAR

KONSULTATIONER - RÅDGIVNING

Det kan vara svårt i en djungel av hudvårdsprodukter och behandlingar att veta vad som passar just ditt behov bäst. Vi som jobbar här är auktoriserade hudterapeuter och vi hjälper dig mer än gärna med rådgivningen gällande våra behandlingar och produkter.


♡ VI SER FRAMEMOT ATT TRÄFFA DIG!
MER INFO OM VÅRA KONSULTATIONER

VAXNING - HÅRBORTTAGNING

Vi använder oss av den traditionella metoden vaxning med remsa. Vi har tre olika växtfaser på våra hårstrån och det är det som spelar roll när det kommer till hur länge resultatet från behandlingen varar, normalt så säger vi att du får fördelar av en vaxning i 2-6v efter din vaxning. Stråt bör vara minst 0,5 cm långt (bör gått minst 2,5-3v sedan rakning.) 

♡ VI HAR MÅNGA ÅRS ERFARENHET AV VAXNING
MER INFO OM VAXNING