Min bakgrund
Jag, Anette Iversen har atopiskt eksem och efter två tuffa år med eksem 2013-2014 växte mitt interesse för anatomi och fysiologi. Efter att ha dykt in i forskning kring huden kunde jag sluta med några mediciner och hjälpa huden på ett mer naturligt sätt och på så sätt blir mer stabil i mitt eksem. Jag valde då att utbilda mig till hudterapeut 2016 för att kunna hjälpa och förmedla min kunskap vidare till mina kunder.

Jag har över 6 års erfarenhet som auktoriserad hudterapeut med den internationella Cidesco examen och har tagit emot ett gesällbrev. Jag har även fått utmärkelsen som månadens mästare från Dermapen Sverige för mina fina behandlingsresultat. Tidigare har jag arbetat på en salong där jag har framförallt har fått mycket erfarenhet av olika lasrar, tekniker, trender och mycket mer. Jag har jobbat med välkända varumärken av hög kvalitet och det är något jag kommer fortsätta med, då det är viktigt för mig att kunna stå bakom dom varumärken/tekniker jag erbjuder er.

Mina Visioner för företaget
Jag har en stärk vision om att kunna hjälpa andra. Därför kommer jag erbjuda en del av min tid gratis till ungdomar mellan 12-16år som behöver hjälp med sin hud. Detta för att jag önskar att ge tillbaka till samhället och bidra till bättre hudhälsa och psykiskhälsa bland unga. Du kan läsa mer om "Anette´s hjälp" här.

Realistiska förväntningar - nöjda kunder. Min specialitet är att skräddarsy hemvårds rutiner och behandlingsplaner för att du ska nå dina mål. Att uppnå en bra hudhälsa och en "föryngrad hud" är inte resultatet av en produkt eller en ”quick-fix” utan snarare att hitta rätt produkter för de individuella behoven och en behandlingsplan för att stärka upp din hemvårds rutin. Jag är noga med att ge realistiska och ärliga förväntningar istället för överdriven marknadsföring med orealistiska löften.

Mitt mål som behandlare är att du som kund alltid ska känna dig säker och får en bra upplevelse hos mig. Jag hoppas vi ses ♡