MENY

FRANS OCH BRYN INKL FORMNING AV BRYN
495:-
BRYNFÄRGNING INKL FORMNING
425:-
FORMNING AV BRYN
345:-
FRANS ELLER BRYNFÄRGNING
295:-
YUMI KERATIN LASH LIFT
1 195:-

Vad ska man tänka på innan frans och bryn och Yumi keratin Lash lift?


Innan en Yumi behandling är det rekommenderat att inte använda ögonsmink 24t innan din behandling. Det går inte att ha fransförlängning vid färgning av fransar eller vid en Yumi keratin lash lift behandling.
OBS! Om möjligt kom gärna utan ögonmakeup så vi hinner göra ett noggrant arbete. Alternativt så får du låna sminkborttagning här på salongen, tänk då på att komma minst 5 min innan din behandlingstid.


 
Hur går behandlingen till?

Att färga fransar kan kännas lite värmande och ibland kan det även svida lite i ögonen om man är lite känslig i ögonen eller om färg kommer in mot ögat. Vi är noga att skölja ögonen med ögonbad om det är så att det svider och då försvinner den obehagliga känslan.

Det är viktigt att man försöker slappna av under färgningen av fransar, ibland är det bra att vara tyst för när vi pratar så aktiveras musklerna kring ögonen som gör så att färgen kan komma in mot ögat.
Färgen på fransarna ligger på 6-10minuter, beroende på dina fransar.

Under en Yumi keratin lash lift så använder man sig av en spole som man limmar upp fransarna på, limmet som används är vatten lösligt och inte skadligt för ögonen. Med att limmet är vattenlösligt så kan det vara svårt om man har väldigt rinnande ögon att få limmat upp fransarna på spolen. Fransarna fastnar ej på spolen vid kontakt med vatten. När fransarna ligger på spolen så appliceras dom aktiva vätskorna, första vätskan ligger på fransarna i 8-13min och andra vätskan ligger på fransarna i 11min. Efter att vätskorna är borttagen så färgar vi alltid fransarna. beroende på om dina underfransar syns eller om dom ligger under spolen så är det det som spelar roll om dom får färg eller inte. detta är inget vi kan styra över, det handlar om fransarnas längd och ögats form.

Vid formning av bryn använder vi oss av båda vaxning och plockning och väljer vad som passar bäst från gång till gång och utefter dina önskemål och ursprungsläge.


Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Hållbarheten är väldigt individuellt och beror på hur fort dina egna fransar/strån växer ut och byts ut. Färgen fäster olika i stråna, likt som hårfärg så är det inte alltid färgen vill fästa lika bra varje gång. Yumi keratin lash lift blir bättre och bättre för varje gång man gör. Men vi rekommenderar inte att göra behandlingarna för tätt, detta för att få dom absolut finaste resultaten om fransarna får vila och växa ut. Normalt så håller färgen i 2-4 veckor på fransar & bryn och ett Yumi kreatin lash lift i 4-12. veckor. 

TIPS! Yumi keratin mascara 🛍️