MENY

KONSULTATION HUD
495:-

KONSULTATION OM VÅRA PRODUKTER OCH BEHANDLINGAR ÄR KOSTNADSFRIA.

Information

Vikten av en bra konsultation är själva grundsten i att skapa en frisk balanserad hud. På vår hudkonsultation så gör vi en noggrann undersökning av huden och vi kommer till att ställa frågor till dig om hur du upplever din hud för att vi ska förstå oss bättre på hur den har betett sig dom senaste veckoran/månaderna. Vi ser huden från ett holistiskt perspektiv och kan komma och ställa dig andra frågor som ej handlar om huden i sig för att få så mycket förståelse för varför det kan finnas obalanser och hur vi kan gå vidare för att hjälpa dig.

Vi är alltid ärliga i våra konsultationer, detta för din skuld. Vi förstår att ibland är det tufft att få höra saker och vi har full sympati för dig och att detta är något du önskar vår hjälp med. Varför vi är ärliga? Jo, det är för att vi inte vill ge dig några falska förhoppningar. Huden och kroppen är komplex och det kan ta tid att hitta balans. Det finns väldigt sällan någon ”Qvick fix”. Det vi önskar att ge dig är en bra hudhälsa över tid och inte bara för stunden.

Det är också självklart viktigt för oss att få veta vilka resultat du önskar att uppnå. Vi kommer då också fråga dig vad du använder idag när det kommer till din hemrutin. Vi går då igenom med dig vad dessa produkter gör för dig och vad dom eventuellt inte gör för dig. Vi tycker det är bra om du har ett bild på dina produkter i din rutin för att vi snabbt ska kunna se vilka det är. (OBS. Vi är inte utbilda i alla märken och ibland söker vi upp produkterna för att kunna se ingredienserna.) Vi är väldigt måna om att du ska använda upp det du har hemma om det är möjligt. Vi tycker det är synd att kasta bort båda produkter och pengar då vi inte önskar att bidra till någon överkonsumtion. Utifrån den samlade informationen kommer vi sätta ihop en hemrutin med produkter för att försöka möta dina förväntningar, din budget och inom vilken tidsperiod du önskar att nå målet. Du kommer också få en skräddarsytt behandlingsplan om nödvändigt.