MENY

Behandlingens fokus är att hjälpa unga i åldern 12-18år att kunna förstå sin hud bättre och vi jobbar med fokus på att få/hålla balans i huden och anpassar behandlingen efter personens behov. Vid köp av hemvårds produkter blir behandlingen rabatterad med 30%. Detta gäller enbart för den första behandlingen.

- Rengör - Exfolierar - Portömning - Återfuktar - Mjukgör - Ger Näring - Inflamations dämpande -
795kr

EN AV MINA VISONER FÖR FÖRETAGET

Jag, Anette kommer att jobba fem extra timmar i månaden till förmån för ungdomar i åldersgrupperna 12-16år som önskar min hjälp med deras acne. Andra hudsjukdomar är det också okej att kontakta mig vid, jag hjälper i den mån jag kan. Det jag kan erbjuda under dessa 5 timmar är rådgivning & behandling till ett kraftigt reducerat pris där jag enbart tar betalt för materialet som används i behandlingen. Detta för att jag önskar att ge tillbaka till samhället och bidra till en bättre psykisk hälsa genom hudhälsa bland unga.

För att kunna ta en del av detta behöver ni skicka in en ansökan till info@aiskin.nu. Märk mejlet med " Anette´s hjälp." Skicka in bilder på huden och beskriv hur hen upplever huden, ålder och använder hen några mediciner eller hudvårdsprodukter i dagsläget eller har gjort dom senaste 3-6 månadarna.
OBS. Jag får ej ställa några diagnoser och kan komma att rekommendera hen till en hudläkare innan något besök hos mig är möjligt.

”Jag har en möjlighet att ge tillbaka till samhället genom att hjälpa
ungdomar att förstå sin hud. Så att de i sin tur får en möjlighet att delta i samhället och inte dra sig undan för sociala sammankomster, skola eller aktiviteter."