MENY

 • Vaxning Bikinilinje 325:-
  Vaxning Intim & Återbesök 575:-
  Vaxning Armhålor 245:-
  Vaxning Underben 595:-
  Vaxning Lår 695:-
  Vaxning Hela Ben 995:-
  Vaxning Överläpp eller Haka 195:-
  Vaxning Rygg 545:-
  Vaxning Bröst och Mage 545:-
  Vaxning Armar 595:-

10% vid bokning av två eller flera områden

Information

När det kommer till att vaxa bort oönskad hårväxt, bör du ha några saker du kan ha nyttja av att veta innan. Håret du önskar vaxa bort får inte vara för kort, vi behöver ha 0,5cm minimum och helst lite längre om det är är första gången du skall vaxa dig. 1-2cm är lagom, om håret är längre bör du trimma ner det vid en intim vaxning då det kan vara svårare att få ett bra resultat och smärta mer för dig som kund i det området. Du trimmar detta hemma med en sax. Är håret kortare än 0,5cm har inte vaxet tillräckligt med hår att fästa i.
Har du mycket tunna fjun kan dessa hår ibland inte vara stärka nog och kan brytas av istället för att följa med när vi vaxar och detta kan ibland leda till hårsäcksinflammationer och därför kan vi ibland rekommendera dig att ej vaxa det området, vi samråder med dig om hur du brukar reagerar efter vaxning.

Ingen vaxning görs direkt på områden där det råder hudsjukdomar så som
herpes, impetigo (svinkoppor),eksem, åderbrock eller stora brustna blodkärl/blåmärken, extremt tunn hud, extremt känslig hud, färska ärr, nysolad hud och lätt brännskadad hud.

OBS! Innan behandling önskar vi att du har duschat/rengjort området som ska vaxa. Du ska heller inte smörja området eller använda brun utan sol innan vaxningen.

Hur går en behandling till?

Vi ser önskar alltid att du ska ha tagit en dusch innan din vVi använder oss av Kallvaxer och remsa vid alla våra vaxningar. Namnet kallvax kan vara lite vilseledande då det trots allt hettas upp till temperatur mellan 35-40 grader beroende på vaxets specifika smältpunkt. Vaxet stryks på i hårets växtriktning, detta är något som vi håller koll på. Vi applicerar sedan en remsa i ett filt liknande material och drar bort vaxet i motsatt riktning. Beroende på vart på kroppen vi vaxar så försöker vi alltid att hålla en fixerande hand där det behövs, detta för att minska smärta för dig som kund och ibland ber vi om hjälp på områden som kan vara svår-vaxade för att göra behandlingen så smärtfri som möjligt. Efter vi har vaxat klart, lägger vi på en after vax olja för att lugna ner huden och den kan kännas lite kylande.

Vad kan jag få för resultat?

Just efter en vaxning är det normalt att man kan se rodnad i området, få röda prickar och att huden kan kännas lite öm. Detta är något som brukar gå över på några timmar till några dagar. Beroende på hur man reagerar så ska man följa eftervården i tills reaktionen har lugnat sig. Om allt går som det ska så kan du njuta av att vara hårfri i 2-4v. beroende på område efter din vaxning. Då vi har tre olika växtfaser på hårstråna så kan det krävas några behandlingar med rätt intervaller mellan behandlingarna för att uppnå dom bästa resultaten och dra nyttja av fördelarna med vaxning.

Vad ska jag tänka på efter en vaxning?

 • Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, direkt sol, pool, parfymerade produkter, träning och värme behandlingar i 24t.
 • Du kan absolut ta en dusch efter, men undvik värme. Om man får röda märken eller lite svullen så är kyla fördelaktigt.
 • Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vänta 3-6 dagar efter vaxning innan du börjar skrubba.
 • Om man får hårsäcksinflammationer så undvik att kläm på dessa. Då kroppen tar hand om dom själva.
 • Har du kvar vax rester? Du tar lätt bort detta med olja, exempel solrosolja eller annan kroppsolja.

Fakta och Myter

- Ja det gör lite ont när man vaxar och nej, smärtan är inte dödlig, den är övergående.
- Ja, håren kommer tillbaka och behandlingen bör upprepas var 4:e till 6:e vecka.
- Ja, man kan i princip vaxa hela kroppen men vissa områden bör undvikas såsom större delar av ansiktet, slemhinnor i näsan och huvudhår.
- Nej, hårväxten blir inte grövre.
- Nej, du får inte flera hårstrån.