MENY

KEMISK PEELING INKL MASK
1295:-

MESOÉCLAT BEHANDLING
1895:-

KUR 3ST MESOÉCLAT BEHANDLINGAR + 1 MESOÈCLAT KRÄM (FULL SIZE) (ord. pris 7380kr)
6395:-

COSMELAN INKL. HEMVÅRD
från 6595:-

Information

En kemisk peeling är en exfoliering för att ta avlägsna döda hudceller från hudytan. Det är ett samlingsnamn för olika behandlingsformer där man använder sig av syror och olika syror har olika effekter på huden. Användningsområden är till exempel vid acne, pigmenteringar och vid PRO-AGING. Behandlingen går snabbt, är effektivt och ger många fördelar.

Många kan tycka att en kemisk peeling är lite skrämmande, att det kan skada huden och att man kommer att få en kraftig rodnad. Detta är absolut relevant om man går på för hårt. För att få dom bästa resultaten så handlar det om att skynda långsamt. Detta för att för stor nedbrytning av huden kan leda till skador. När du väljer att göra en kemisk peeling tycker vi det är viktigt att du går till någon du litar på och som är utbildad ex en auktoriserad hudterapeut, sjuksköterska eller har annan relevant utbildning i ämnet samt har en behandlingsskadeförsäkring.

Hos oss har du som kund inte möjlighet att boka någon specifik peeling från ett specifikt märke. Detta är vårt expertis området och för att kunna göra en så resultatinriktad & säker behandling så behöver du lita på oss. Vi anpassar peelingarna efter varje kunds olika tillstånd och behov. Nuförtiden används sällan "aggressiva" peeler utan man vet att mildare peeler mer regelbundet eller i kombination med andra behandlingar ger ett bättre resultat. Vi skräddarsyr peelingen efter dina behov och några av våra peelingar krävs det konsultation innan och att man har jobbat med produkter för att kunna förbereda huden.

En kemisk peeling kan vara ett bra komplement till dig som har en bra hemmarutin men ibland önskar en lite mer av din hudvård, då du ökar hudens upptagningsförmåga.

På vilka områden kan man behandla?

  • Ansikte, hals och dekolletage
  • Rygg
  • Händer och underarmar

Passar en kemisk peeling dig?
En kemisk peeling är bra för dig med:

  • Acne/acneärr
  • Obalanser i talgproduktionen
  • Pigmenteringar
  • Rynkor, fina linjer och torrhetslinjer
  • Glåmighet
  • Tappat spänst/elasticitet (PRO AGE)
  • Yttorrhet

Hur ser huden ut efter en kemisk peeling?

En lättare rodnad är vanligt och beror på en ökad cirkulation i huden men lägger sig vanligtvis inom 30 minuter, de flesta lämnar dock kliniken utan rodnad alls. Vi kommer kommunicera med dig när vi har valt peeling ang vad vi kan förvänta oss för resultat när det kommer till rodnad då detta är individuellt.

Porer drar ihop sig, hudens känns återfuktad och spänstigt och får en fantastisk lyster! behandlingen går snabbt, är effektivt och ger en föryngring av huden.

Tänk på att långvariga resultat kräver att du tar hand om din hud hemma också.